Zaterdag 2 januari start het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Dit seizoen is het spelprogramma voor het eerst op de zaterdagavond te zien. Om de fans vast in de stemming te laten komen zal vanavond Niets is wat het lijkt uitgezonden worden bij NPO 3.

Niets is wat het lijkt

In de special Niets is wat het lijkt komen oud kandidaten en mollen van de afgelopen veertien seizoenen uitgebreid aan het woord. Hoe hebben zij de Mol uiteindelijk weten te ontmaskeren? Wat was de tactiek van de kandidaten om de mol in de groep te vinden? De kandidaten zullen in elk geval openhartig zijn over hun tactiek.

Kandidaten seizoen 16

De special van vanavond is ook een mooi moment om de kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 16 uitgebreid voor te stellen aan de kijkers. Sinds hun namen bekend zijn, gonst het weer van de geruchten. Wie van hen is dit jaar de Mol?

De nieuwe kandidaten kwamen een paar weken terug bij elkaar in Amsterdam om de pers bij te praten over hoe zij hun Mol-avontuur hebben beleefd. Bijpraten, of om de tuin leiden? Ook dat laatste is een mogelijkheid, want ook tijdens een perspresentatie van Wie is de Mol? is wellicht niets wat het lijkt.

Feit is dat presentator Art Rooijakkers de Mol van 2016 heeft bestempeld als ‘de best voorbereide Mol in de geschiedenis van het programma’. Daarmee hebben de makers in elk geval de nieuwsgierigheid getriggerd nog voor er een minuut is uitgezonden.

Niets is wat het lijkt 20:30 – 21:25 uur vanavond bij NPO 3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *