2 weken gratis alle Nederlandse series en meer!

Videoland is een online videodienst met het grootste en meest gevarieerde aanbod series en films in Nederland. Met duizenden titels uit binnen- en buitenland biedt Videoland voor ieder wat wils. Geniet van diverse nieuwe series van eigen bodem nog voordat ze op TV worden uitgezonden en kijk exclusief bij Videoland alle afleveringen achter elkaar van een groot aantal internationale topseries.

Met Videoland kijk je voor een vast bedrag per maand onbeperkt series en films.
Bovenop het abonnement heb je de mogelijkheid om de nieuwste films, vaak net uit de bioscoop, te huren.

Klik hier voor meer informatie!

 

Wil je nu al beginnen aan het derde seizoen van ‘Familie Kruys’? Dat kan!

Derde seizoen ‘Familie Kruys’ twee maanden eerder bij Videoland

Het derde seizoen van ‘Familie Kruys’ gaat 27 januari in première bij Videoland. Abonnees kunnen het gehele nieuwe seizoen bingewatchen; in één ruk uitkijken. De populaire feelgoodserie is twee maanden eerder te zien bij Videoland dan bij RTL 4, waar de serie vanaf half maart te zien is.

Vorig seizoen eindigde het humoristische ‘Familie Kruys’ met het huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda de Mol). Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek. Ze weet eigenlijk niet eens zo goed of ze wel écht ‘ja’ heeft gezegd. Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Carolina Mout). Komt het huwelijk er dit seizoen of blijven hun verschillen te groot? De zwangere Ruxandra (Elise Schaap) is naar Roemenië gevlucht. Ze is klaar met het alcoholgebruik van Thomas (Hans Dagelet). Deze beslissing zorgt er echter voor dat Thomas alleen maar meer in de problemen komt en uiteindelijk, zonder schoenen, in een politiecel belandt. Als Kirk (Rop Verheijen) en Morton (Frederik Brom) hem ophalen van het bureau besluiten ze dat het tijd is om Ruxandra terug te halen naar Nederland om Thomas te redden van de afgrond. Maar lukt het om haar op andere gedachten te brengen? En wat komt er terecht van het contract van Kirk en Morton waarin ze elkaar net wat meer seksuele vrijheid gunnen? In acht gloednieuwe afleveringen leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie wederom tot veel hilarische situaties.

Bekende Nederlanders als zichzelf Bette verzorgt ook dit seizoen de styling voor diverse bekende Nederlanders. In de gloednieuwe reeks zijn Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, Hans Klok, modeontwerper Claes Iversen, fitnesscoach Carlos Lens en Monique des Bouvrie als zichzelf te zien.

Ook seizoen 1 en 2 bij Videoland Serieliefhebbers die de eerste twee seizoenen van ‘Familie Kruys’ niet helder meer op hun netvlies hebben, of één of meerdere afleveringen hebben gemist, kijken bij Videoland ook de eerste twee seizoenen. Vanaf 27 januari biedt Videoland met de release van seizoen 3 meer dan 1.000 minuten ‘Familie Kruys’.

Bron: RTL Pers

Tweede seizoen van ‘Zwarte Tulp’ vol onheil en familiedrama

Na een bloedstollend en succesvol eerste seizoen van ‘Zwarte Tulp’ is vanaf woensdag 4 januari het tweede seizoen te zien om 21.30 uur bij RTL 4. De vloek van de zwarte tulp lijkt voorbij. De families hebben de ruzies bijgelegd en lijken weer door één deur te kunnen. Niets is echter minder waar. Jisanne, gespeeld door Puck van Stijn, krijgt last van heftige paranormale nachtmerries. Ze weet zich geen raad met haar enge dromen en gaat op zoek naar hulp, maar niemand lijkt haar dromen écht serieus te nemen.

De twaalfjarige Puck van Stijn vond haar rol heel uitdagend om te spelen : “Ik vond het in het begin wel moeilijk om de nachtmerries te spelen. Ik heb dat thuis in bed echt wel veel geoefend.” Puck heeft inmiddels het hele tweede seizoen van ‘Zwarte Tulp’ gezien. “Ik vond het dus heel spannend om naar te kijken. Ook al speel ik één van de rollen en kende ik het verhaal al helemaal.”

Emma (Anna Drijver) laat zich betrappen met een andere man, waarna Felix (Gijs Naber) zijn conclusies trekt. Ben (Roeland Fernhout) vraagt Kat (Carolien Spoor) om cocaïne de gevangenis in te smokkelen, zodat hij kan “betalen” voor zijn veiligheid. Henk (Marcel Musters) kan zich niet neerleggen bij de dood van Martijn (Willem Voogd) en besluit op pelgrimstocht te gaan. Marieke (Linda van Dyck) blijft na het overlijden van haar man Luuk (Huub Stapel) alleen achter en krijgt vlinders in haar buik door de goed uitziende, charmante Nick (Derek de Lint). Maar juist de gevoelens voor deze man zetten de familieverhoudingen op scherp.

Nieuwe personages

Naast nieuwkomer Derek de Lint vullen Nasrdin Dchar en Hadewych Minis de topcast aan in seizoen twee. Nasrdin kruipt in de huid van Samuel, de grote jeugdliefde van Emma en vader van Jisanne. Met zijn nieuwe vrouw Jolanda, gespeeld door Hadewych, keert hij terug naar Nederland om zijn dochter weer te zien. Jolanda gunt het Samuel om een band met zijn dochter op te bouwen, maar waakt er tegelijkertijd voor dat er genoeg afstand blijft tussen Samuel en Emma.

‘Zwarte Tulp’ is de eerste serie die speciaal voor Videoland werd gemaakt, seizoen twee ging in mei 2016 in première. De serie geldt als één van de best bekeken series van het jaar op het videoplatform. Het eerste seizoen van ‘Zwarte Tulp’ bij RTL 4 is daarnaast nog eens door bijna 1,5 miljoen kijkers gevolgd.

[yout]pRMykzHEO6A[/yout]

Bron: RTL Pers

Op NET 5 in 2017 de bekroonde BBC-HITSERIE POLDARK: IN LOVE & WAR

De dramaserie Poldark: in Love & War wordt vanaf zondag 8 januari 20.00 uur uitgezonden bij Net5. De Ierse acteur Aidan Turner, bekend van The Hobbit, vertolkt de rol van Ross Poldark, de achttiende-eeuwse held uit de verhalen van de bekende schrijver Winston Graham. Poldark heeft de BAFTA Audience Award gewonnen in 2016 en is daarmee de populairste serie bij het publiek in de UK.

Het kostuumdrama speelt zich af in Zuidwest-Engeland, Cornwall. Hier wordt Ross Poldark voor de keuze gesteld: bij het leger gaan of terecht staan voor smokkelpraktijken. Hij besluit te gaan vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Maar als hij drie jaar later terugkeert, wacht de held een onaangename verrassing. Ross’ vader is overleden en zijn grote liefde Elizabeth (Heida Reed) is verloofd met zijn bloedeigen neef Francis (Kyle Soller), in de veronderstelling dat haar vroegere minnaar is om gekomen aan het front. Zo goed en kwaad als het gaat probeert Ross een nieuw leven op te bouwen. Hij redt straatmeisje Demelza (Eleanor Tomlinson) en zoekt troost bij haar. De vonk slaat over tussen de twee, maar toch kan Ross zijn eerste grote liefde nooit echt helemaal vergeten…

Veelbelovend
Poldark was gedurende het eerste seizoen slotwinnaar in de UK en scoorde gemiddeld 21% boven het zendergemiddelde van BBCONE. De serie is met de gewonnen BAFTA Audience Award dan ook populairder bij het publiek dan onder andere The Great British Bake-off (Heel Holland Bakt van de UK).

Poldark: in Love & War: vanaf zondag 8 januari 20.00 uur (dubbele afleveringen) bij Net5.
https://goo.gl/G2BgY3

Bron: SBS6

Netflix stopt met te dure serie Marco Polo

Marco Polo krijgt van Netflix geen derde seizoen. The Wrap, een Amerikaanse entertainmentwebsite, meldt dat de streamingdienst de stekker uit de serie heeft getrokken. Er zijn twee seizoenen over het verhaal van de ontdekkingsreiziger uit de 14e eeuw verschenen.

Het eerste seizoen van Marco Polo verscheen twee jaar geleden op Netflix. Er werd groots uitgepakt met deze serie. Kosten noch moeite werden gespaard voor het in beeld brengen van deze historische dramaserie. De reacties op de serie waren echter gemengd. Niet iedereen was enthousiast, al mag de beoordeling op IMDb er wezen: 8.1 Netflix bestelde ook een tweede seizoen en ook hier werd op dezelfde manier te werk gegaan. Het duurde daarom twee jaar alvorens het tweede seizoen op Netflix verscheen. Wel verscheen er in de tussentijd nog een special, Marco Polo: One Hundred Eyes.

[yout]KWtv5Ht4YZE[/yout]

Bron: Netflix Nederland

Game Of Thrones seizoen 6 op 25 april te zien HBO

Game Of Thrones fans wachten al bijna een jaar op de vraag of Jon Snow nog leeft. Voordat u besluit verder te lezen, dit bericht bevat spoilers! Afgelopen vrijdag maakte de on demand dienst HBO bekend dat de seizoen 6 van Game Of Thrones op maandag 26 april in première gaat.

Game Of Thrones: leeft Jon Snow nog?

Jon Snow gespeeld door acteur Kit Harington werd aan het einde van seizoen vijf diverse keren neergestoken en bloedend achtergelaten op de grond. Fans dachten dat Jon aan zijn einde was gekomen in seizoen vijf. Maar dit bleek niet waar te zijn. Onlangs verscheen Jon Snow op een poster van Game of Thrones van het zesde seizoen.

 

Mocht u nog niet overtuigd zijn dat Jon Snow terugkeert in het zesde seizoen hieronder ziet u een foto die gemaakt is van de acteur tijdens opnames in Ierland.

Jon Snow still alive in season 6

Zoo nieuwe hitserie bij SBS6

Nieuwe serie Zoo bij SBS 6

SBS6 start het nieuwe jaar met de best bekeken Amerikaanse zomerserie van 2015: Zoo. In deze bloedstollende serie komt het dierenrijk in opstand tegen de mensheid. Na eeuwen van onderdrukking zijn de dieren het zat om door mensen te worden opgesloten, getemd, gegeten of te worden gedood voor vermaak. Een team van experts gaat op zoek naar een manier om het geweld te stoppen voordat de mens het onderspit delft. Zoo is vanaf 4 januari 2016 te zien bij SBS6.

In Los Angeles worden twee mannen op straat aangevallen door leeuwen die op mysterieuze wijze zijn ontsnapt uit de dierentuin. Journalist Jamie Campbell (Kristen Connolly, van o.a. House of Cards) onderzoekt het incident en denkt dat er meer achter zit. Samen met patholoog Mitch Morgan (Billy Burke, van o.a. Twilight) zoekt ze de oorzaak voor het vreemde gedrag van de leeuwen. Tegelijkertijd overvalt in Botswana een groep wilde leeuwen een afgelegen restaurant. Zoöloog Jackson Oz (James Wolk, van o.a. Mad Man) en safarigids Abraham Kenyatta (Nonso Anozie, van o.a. Game of Thrones) gaan op zoek naar de beesten, maar dan worden ze zelf de prooi. Al snel blijkt dat er een grote opstand gaande is vanuit het dierenrijk, dat zich verenigt tegen de mensen. Het is nu de taak van het team van experts om uit te zoeken hoe dit geweld kan worden gestopt, voordat de mensheid het moet ontgelden.

Amerikaans succes

Zoo is gebaseerd op de bestseller van James Patterson en Michael Ledwidge. De serie is in Amerika de best bekeken serie van de zomer van 2015. Ook in Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk is Zoo lovend ontvangen en is het een van de meest bekeken series van het moment. Onlangs werd bekend dat de eerste reeks een vervolg krijgt. New York Times noemt Zoo “een kundig gemaakte serie die goed past bij de huidige fascinatie voor maatschappelijke doemscenario’s”

Dubbele aflevering Zoo

Vanavond is er een dubbele aflevering van Zoo te zien bij SBS 6. Aflevering 1 begint om 20:30 uur gevolgd door aflevering 2 om 21:30 uur.

Seizoen 3 The Blacklist bij RTL 5 & Netflix

Seizoen 3 The Blacklist

De populaire Amerikaanse serie ‘The Blacklist’ is terug met een gloednieuw derde seizoen. Dit keer zijn de spannende verwikkelingen tussen topcrimineel Raymond ‘Red’ Reddington (James Spader) en FBI agente Elizabeth ‘Liz’ Keen (Megan Boone) te volgen vanaf maandag 4 januari bij RTL 5 en Netflix. De zender trakteert de kijker bij de start op een dubbele aflevering.

Seizoen 3 The Blacklist

In het derde seizoen is Elizabeth Keen zelf voortvluchtig. Ze wordt gezocht door de CIA voor de moord op de Amerikaanse minister van justitie. FBI-directeur Harold Cooper (Harry Lennix) en agent Donald Ressler (Diego Klattenhoff) beginnen een massale klopjacht om de op de vlucht geslagen Keen en Reddington op te sporen. Met de FBI op hun hielen wordt Keen volledig ondergedompeld in Red’s criminele wereld. Het wordt een onvoorspelbare reis vol hartslag versnellende actie en bloedstollende spanning, waarin Keen nog altijd hoopt haar eigen verleden boven tafel te krijgen.

Vanaf nu is The Blacklist SEIZOEN 3 ook te vinden op Netflix

Making a Murderer nieuwe documentairereeks op Netflix

Sinds een aantal weken is de nieuwe documentairereeks Making a Murderer te zien op Netflix. De serie heeft wereldwijd veel los gemaakt bij de kijkers. De Making a Murderer gaat over de veroordeling van de Amerikaan Steven Arvey en zijn neefje Brendan Dassey. Als je de eerste aflevering bekijkt valt je mond al open van verbazing. Steven Arvey belande namelijk 18 jaar onterecht achter tralies voor een verkrachting, die hij helemaal niet gedaan zou hebben. Maar dit is nog alles……

Making a Murderer bij Netflix

Serie Making a Murderer per aflevering schokkender

Nadat Steven Arvey na 18 jaar vrijkomt eist hij een schadevergoeding bij de autoriteiten. Wanneer hij daadwerkelijk de rechtszaak aanspant tegen Manitowoc County, de sheriff en de openbaar aanklager verdwijnt er plotseling een jonge vrouw. De resten van Teresa Halbach worden later aangetroffen op het terrein van Steven Arvey. De afleveringen worden steeds schokkender en zetten u als kijker aan het denken.

De afgelopen tien jaar is deze real-life-serie gefilmd. U zult als kijker alles van dichtbij meemaken.

Is hier sprake van opzet? Worden Steven Arvey en Brendan Dassey er door de autoriteiten ingeluisd? Oordeel zelf en bekijk de serie vandaag nog! Op IMDB krijgt de serie een 9,6.

Trailer Making a Murderer