Het achttiende seizoen van Wie is de Mol is zaterdagavond met bijna 2,7 miljoen kijkers van start gegaan op NPO 1. Daarmee wist de zender maar liefst 39 procent van alle kijkers om half negen te bekoren. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is de op een na meest bekeken seizoensopener van Wie is de Mol ooit. Het record staat op de première van het seizoen dat vorig jaar werd uitgezonden. Toen keken er bijna 2,9 miljoen mensen (39 procent) naar de première.

Wie is de Mol sloot vorig jaar uiteindelijk af met 3 miljoen kijkers. Alleen de finale van seizoen vijftien en de finale van seizoen veertien waren nog meer in trek. Daar keken respectievelijk 3,4 miljoen mensen en 3,1 miljoen mensen naar.

Aansluitend aan Wie is de Mol zette Ik Vertrek ook een mooie score neer. Dat programma was goed voor 1,6 miljoen kijkers (24 procent).

MolTalk, de nabeschouwing van Wie is de Mol, trok tegelijkertijd 893.000 kijkers (13 procent) naar NPO 3.

Het meest bekeken alternatief voor Wie is de Mol werd geboden door RTL 4, dat een avondvullende theatershow van Najib Amhali uitzond. Er keken 1,1 miljoen mensen (16 procent) naar.

Bron: Mediacourant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *