Luuk Ikink vindt dat de kijkcijfers van RTL Boulevard beter kunnen. Dat laat hij vandaag weten in een interview met het AD. Sinds Boulevard is verhuisd naar de peperdure studio op het Leidseplein in Amsterdam, komt de showrubriek nog maar zelden over de grens van één miljoen kijkers heen. “Boulevard is zeker nog niet af. De kijkcijfers zijn goed, maar we kunnen zeker nog groeien. Het kan beter. Gesprekjes langer of korter, soms meer de diepte in met onderwerpen“, legt hij uit.

De reportages mogen soms ook langer, vindt Ikink. “We moeten onze draai nog vinden.

Het zorgenkindje van RTL 4 is echter niet RTL Boulevard, maar Ikinks vorige programma RTL Late Night. Dat programma zakt genadeloos hard weg in de kijkcijfers, nu Eva Jinek bezig is aan haar opmars. “Die schommelingen zie je wel vaker. Eva heeft nu de wind mee. Zij doet het erg goed, maar het zegt niets over Late Night.

Ikink is sinds een paar jaar een bekende Nederlander. Hoe hij dat ervaart? “Ik dacht dat ik de hele dag zou worden aangestaard. Blijkt mee te vallen. De status van BN’er wordt schromelijk overdreven.”

Scheelt misschien dat ik in Hilversum woon en niet in Amsterdam, maar ik word nooit aangesproken op straat. Soms is het ‘hey Luuk’. Dan zeg ik ‘hallo’ terug. Nou, daar kan ik wel mee leven“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Bron: Mediacourant

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *