(filmpje onder aan de tekst)

Het koningspaar Willem-Alexander en Máxima lacht om de nieuwe bril van RTL 4-ster Martijn Krabbé in de nieuwste Lucky TV. Dat was maandagavond te zien in de satirische slotrubriek van De Wereld Draait Door. De Lucky TV’s met het koningspaar zijn misschien wel de meest succesvolle en dit keer heeft maker Sander van de Pavert er één bedacht waarbij ze samen naar RTL 4’s tv-hit The Voice of Holland kijken. Daarbij wordt de koning weer neergezet als een rokkenjager.

Van de Pavert heeft de setting gebruikt van het interview dat het koningspaar in 2013 gaf aan de NOS en RTL en dat 4,6 miljoen kijkers trok. In plaats van naar Rick Nieman en Mariëlle Tweebeeke kijken ze nu naar een tv-scherm met daarop The Voice of Holland.

Te zien is hoe het koningspaar presentator Martijn Krabbé bekritiseert om zijn nieuwe bril als hij tegen een kandidaat opmerkt dat hij haar naam zo leuk vindt. Willem-Alexander: “Oja, het gaat hem vooral om de naam. Nou, het gaat mij vooral om die kop van jou, Krabbé. In combinatie met die bril. Waarom draag je zo iets? Heel raar.”

Dan merkt Krabbé op dat hij blijft hangen bij het ‘schattige gezichtje’ van een kandidaat. De koning: “Dat zeg je toch niet? Wat walgelijk dit zeg, hé.”

Dan komt er een sexy kandidate in beeld. Máxima: “Nog steeds walgelijk?”

Willem-Alexander: “Nou, ik weet niet. Ik denk dat zij wel goed kan zingen.”

De kandidate roept dat haar kwaliteit is dat ze goed gevoel kan overbrengen. Willem-Alexander: “Nou, dat denk ik ook wel, haha!”

Bron: Mediacourant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *