Gisteren keken er slechts 2,1 miljoen kijkers naar de eerste aflevering van Wie Is De Mol? waar niemand wat mee opschoot. Er hoefde op het einde namelijk niemand naar huis. Als kijker voelt dit dan toch als een teleurstelling. Hiermee vinden we het spelprogramma terug op de tweede plaats in de Kijkcijfer Top 25.

Kijkcijfers Wie Is De Mol

Gisteravond keken er ruim 300.000 kijkers minder dan de vorige twee seizoensopeners. Het spelprogramma is voor het eerst te zien op prime-time zaterdagavond. Hiermee wil het programma een jonger publiek benaderen, maar dit is ze nog niet gelukt aangezien heel wat kijkers kwijt zijn.

Nationale IQ Test 2016 ook teleurstellend

De Nationale IQ Test 2016 bij RTL4 staat met net iets meer dan 1 miljoen kijkers in de Kijkcijfer Top 10. De Nationale IQ Test 2016 werd live uitgezonden en mensen thuis konden meedoen met de Nationale IQ Test app. Alleen na ruim 1 uur vragen invullen crashte de app en had iedereen in feite voor niets meegedaan.

WK Darts

Ruim 1.5 miljoen mensen hebben Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen zien verliezen in de halve finales van het WK Darts in Londen. De Nederlanders leken tot grote hoogte te gaan stijgen in het WK, maar legden het toch af tegen hun tegenstanders, Gary Anderson en Adrian Lewis. De halve finales, uitgezonden op RTL 7, zijn met 1.554.000 kijkers goed voor een derde plek op de SKO-lijst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *