New Kids 3 ‘Ron Goossens low-budget stuntman’

Er waren al wat geluiden uit de ‘film wereld’ maar hij is er dan. De nieuwe film van Steffen & Flip! ‘Ron Goossens low-budget stuntman’.

In de film heeft Tim Haars de hoofdrol, hij speelt de gozer Ron Goossens. Hij is alcoholist en krijgt de kans om stuntman te worden. Aan het begin van 2017 wordt de film verwacht. Het is geproduceerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil, die ook de twee New Kids films hebben gemaakt.

[yout]jfnzCfFYLic[/yout]

Officiële trailer Minions 2017 uit!

Hij is er dan eindelijk! De officiële trailer van de Minions! Bekijk hem nu in HD! Hij komt 28 juni 2017 uit in de bioscoop! Een van de gezelligste familie films in Nederland is eindelijk weer uit! Wij hebben er in ieder geval heel erg lang naar uitgekeken. Bekijk de trailer hieronder!

[yout]IgreAoP7pi0[/yout]

Trailer van Fast and Furious 8 is uit

Ja ja, hij is er! De trailer van Fast and Furious 8. Maar wat zien wij nu? Valt de hele familie uit elkaar? 14 april 2017 in de bioscoop. In de trailer is te zien hoe Don (Vin Diesel) zich tegen zijn eigen familie keert. Maar waarom doet hij dit? En wie is die vrouw?

[yout]uisBaTkQAEs[/yout]

A street cat named Bob


Een straat kat genaamd Bob. De Kat die het leven van een heroine verslaafde man heeft gered. Nee dit is geen sprookje. Dit is een waargebeurd verhaal. Na een boek die meer dan een miljoen keer is verkocht is er dan nu ook de film. Zeker een kijktip!

Als de dakloze drugsverslaafde Bowen een huis krijgt toegewezen, vindt hij daar een kat. De twee zijn al snel onafscheidelijk en worden zelfs beroemd door de foto’s en filmpjes die voorbijgangers verspreiden. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle boekenreeks over het duo en als kers op de taart is hun verhaal straks ook op het witte doek te bewonderen. Vanavond zijn James Bowen en kat Bob samen te gast bij RTL Late Night.

Voor meer informatie achter het verhaal: klik hier.

[yout]ai3hleBXRpo[/yout]

Captain Philips vanavond bij RTL5

Vanavond kunt u kijken naar de film Captain Philips. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Richard Philips (gespeeld door Tom Hanks), kapitein van het vrachtschip Maearsk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar, om zijn bemanning te redden.

Bekijk hier de officiële trailer:

Een leuk feitje is dat tijdens de filmopnames de bootbemanning en de piraten strikt gescheiden van elkaar werden gehouden om de eerste ontmoeting in de film te versterken.

Deze film kreeg een hoge beoordeling van de kritische website Rotten Tomatoes.  De film staat in de film top 250 op plaats 140.

Captain Philips | 20:00 – 22:40 uur | RTL5

 

Salt (2010) vanavond bij RTL5

Actiefilm Salt

Salt is een actiefilm uit 2010 onder de regie van Phillip Noyce, geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland, en met Angelina Jolie in de hoofdrol. Vanavond is deze film te zien bij RTL5.

Trailer Salt

 

Salt

Verenigde Staten
Actie / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Phillip Noyce
met Angelina Jolie, Liev Schreiber en Chiwetel Ejiofor

Evelyn is een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn die van plan is de president van Rusland te vermoorden. Wanneer ze op de vlucht slaat, komen al haar vaardigheden en haar verleden als geheim-agente goed van pas. Ze moet er echter voor zorgen om haar naam te zuiveren, voordat de machtigste machten ter wereld haar te pakken zullen krijgen en elk spoor van haar bestaan zullen wissen…

zaterdag 21 november, 20:00 uur op TV (RTL5)

 


The Hunger Games (2012) vanavond bij RTL 5

The Hunger Games is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2012, gebaseerd op het gelijknamige boek van Suzanne Collins. Op 21 maart 2012 ging deze film in première in Nederland en België.

The Hunger Games

Verenigde Staten
Avontuur / Sciencefiction
142 minuten

geregisseerd door Gary Ross
met Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Elizabeth Banks

In de nabije toekomst wordt Noord-Amerika geteisterd door droogte, brand en oorlog. Het wordt nu Panem genoemd, een land verdeeld in de ‘Hoofdstad’ en twaalf regio’s. Elk jaar worden twee jonge deelnemers van elk district uitgeloot met het doel om in een competitie de andere deelnemers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze ‘wedstrijden’ te kijken.

Voor vermaak, maar ook ter intimidatie van de onderworpen districten. Katniss neemt vrijwillig de plaats in van haar zusje, die geselecteerd was om deel te nemen. Peeta, een man zonder enige gevechtsvaardigheden, zal haar vergezellen. Samen moeten ze het opnemen tegen veel sterkere en beter getrainde deelnemers…

zaterdag 14 november, 20:00 – 22:44 uur op TV (RTL5)

Trailer The Hunger Games