De eerste drie kandidaten van De Slimste Mens 2017 zijn bekend. Het gaat om 3FM-DJ Domien Verschuuren, ‘Braboneger’ Steven Brunswijk en Margriet-columniste Marjan van den Berg. Dat heeft omroep KRO-NCRV laten weten. Andere kandidaten in dit tiende seizoen zijn onder anderen Jochem van GelderJon van Eerd, tv-recensent Angela de Jong, Esquire-baas Arno Kantelberg, rapper Brainpower, Dokter Deen-acteur Jelle de Jong en topsporter Daphne Koster.

De laatste twee aangekondigde namen zijn die van Edison-winnaar Karsu Dönmez en CPNB-directeur Eppo van Nispen. Wie er nog meer meedoen, wordt in een later stadium bekend.

De Slimste Mens keert op maandag 24 juli weer terug op NPO 2 met Philip Freriks als presentator en Maarten van Rossem als jurylid.

Het programma begon ooit op de toenmalige tv-zender Talpa met Linda de Mol als presentatrice. Later was de show ook nog te zien bij RTL 4 met Martijn Krabbé aan het roer.

In 2012 was de eerste aflevering bij de NPO. Daar breekt het programma record na record. De afgelopen finale trok in januari ruim 1,8 miljoen kijkers, een kijkcijferrecord.

Bron: Mediacourant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *