Margriet van der Linden en Chris Zegers zijn het nieuwe presentatieduo van MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol. Ze treden in de voetsporen van Vivienne van den Assem en Rik van de Westelaken. Dat heeft Avrotros vandaag laten weten. Zegers moest het vorig jaar in de laatste afvalronde voor de Wie is de Mol-finale afleggen tegen Van de Westelaken, Van der Linden en Marlijn Weerdenburg. Van der Linden bleek uiteindelijk de Mol van het vijftiende seizoen.

Zegers vindt het geweldig dat hij MolTalk mag presenteren. “Tranen van geluk. Tien zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol waar ik nog steeds wakker van wordt. Wat een feest, ik duik weer vol in het avontuur van Wie is de Mol? Mijn hartslag gaat omhoog en ik kan niet wachten. M’n Molboekje ligt al klaar…nog maar vier weken!

En Van der Linden vertelt: “Toen Chris onlangs voetbal bij me kwam kijken, hebben we nauwelijks iets van de wedstrijd kunnen zien, omdat hij toch nog alle theorieën van ons seizoen wilde doornemen. Wie is de Mol? maakt stapelgek en die gekte gaan wij wéér samen in. Deze keer niet in een hotelkamer, maar vanuit de studio van VondelCS. Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!

MolTalk is vanaf 7 januari elke zaterdag om 21.30 uur te zien. Niet langer op NPO 1, maar op NPO 3.

Bron: Mediacourant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *