Angela de Jong, de meedogenloze tv-columnist van het AD, vindt dat het nephuwelijk van Gordon het failliet van RTL bewijst. Dat schrijft ze vandaag op de AD-site. De Jong vindt het volkomen logisch dat Gordon niet gaat trouwen als hij geen liefde voelt, maar vindt het wel schandelijk dat hij dit al na de helft van de opnames wist. Ook RTL liet de kijker in de waan dat hij écht zou trouwen door te zwijgen na de opnames van het nephuwelijk op 22 november. “Ik voel me genaaid.

RTL-sterren als Wendy van Dijk riepen na de opnames van het nephuwelijk dat het allemaal enorm romantisch was. “Waar ik ronduit misselijk van word, is het gemak en de gewetenloosheid waarmee de kijker wekenlang een rad voor ogen gedraaid. Oh het was zo’n geweldig feest eind november. Oh, het was zo romantisch“, briest De Jong.

Het had RTL gesierd als ze de maandag na de opnames van het nephuwelijk open kaart hadden gespeeld in RTL Boulevard door open en eerlijk te vertellen dat het huwelijk in het water is gevallen, vindt De Jong.

Ja, dan waren er een paar afleveringen van Gordon Gaat Trouwen in het water gevallen. Maar de zender had wel iets belangrijkers behouden: zijn integriteit en geloofwaardigheid.

De meeste afleveringen van Gordon Gaat Trouwen waren met de wetenschap van nu één grote poppenkast. “Deze schijnvertoning bewijst feilloos het failliet van RTL.”

Het draait daar enkel om de zender, om de sterren, om de adverteerder. En de kijker? Die wordt genaaid. Gewetenloos“, besluit De Jong op de AD-site.

Bron: Mediacourant

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik schaar mij geheel achter de bijna slimste mens van Nederland. RTL maakt waterdichte contracten waarmee iedereen het zwijgen wordt opgelegd en waarmee, met de kennis van nu, de kijker een programma wordt voorgeschoteld vol list en bedrog. Was het echt zo moeilijk RTL Gordon een contract voor te leggen: geen huwelijk, geen cent. Want dat en Gordon en RTL aan dit programma hebben verdiend staat buiten kijf. Maar wij kijkers worden voor gek versleten. Beduvel anderen maar niet ons. Foei RTL.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *